تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان
مدیرکل دفتر مطالعات وزارت رفاه:

محدودیت زمانی پرداخت بسته‌های حمایتی دولت تا پایان سال است

مدیرکل دفتر مطالعات و رفاه اجتماعی وزارت رفاه گفت: محدودیت زمانی پرداخت بسته‌های حمایتی دولت تا پایان سال است و به محض تامین بودجه پرداخت‌ها آغاز می‌شود. 
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 17
کد خبر: ۴۹۹۶

به گزارش راهبردمعاصر؛ احد رستمی در رابطه با توزیع بسته‌های حمایتی دولت برای جاماندگان این بسته‌ها گفت: تا امروز 14 میلیون و 800 هزار نفر از خانوارها بسته کمک معیشتی خود را گرفته‌اند. 

وی ادامه داد: 2 میلیون خانوار نیز در سامانه‌های اعلام شده از سوی وزارت رفاه ثبت‌نام کردند که از این تعداد یک میلیون نفر مشمول دریافت بسته حمایتی می‌شوند. 

مدیرکل دفتر مطالعات و رفاه اجتماعی وزارت رفاه گفت: از امروز آنهایی که مشمول دریافت مجدد این بسته‌ها و جاماندگان از این حمایت هستند می‌توانند از وضعیت خود مطلع شوند به گونه‌ای که پیامکی از سوی وزارت رفاه به آنها ارسال می‌شود و به آ‌نها اطلاع‌رسانی خواهد شد. 

رستمی گفت: به محض تامین بودجه این جاماندگان می‌توانند برای دریافت بسته‌های حمایتی خود اقدام کنند. 

وی ادامه داد: تا این لحظه 2 میلیون خانوار اعتراض خود را نسبت به عدم دریافت بسته حمایتی خود ثبت کرده‌اند که فقط یک میلیون نفر از آنها مشمول دریافت بسته می‌شوند. 

مدیرکل دفتر مطالعات و رفاه اجتماعی وزارت رفاه گفت: محدودیت زمانی پرداخت این بسته‌ها تا پایان سال است و به محض تامین بودجه پرداخت‌ها آغاز می‌شود. 

وی افزود: بسته حمایتی دولت از 100 تا 300 هزار تومان بوده که در حساب یارانه یا حقوق آنها واریز می‌شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار